Leerlingen van docent Nico Dezaire repeteren voor het optreden van maandag 11 juli.
Leerlingen van docent Nico Dezaire repeteren voor het optreden van maandag 11 juli.

Zomerconcerten MAW

Algemeen 166 keer gelezen

WAALRE - Wat voor zovelen geldt, geldt ook voor de leerlingen van het Muziekonderwijs Aalst-Waalre; eindelijk kunnen ze weer van zich laten horen. 

Leerlingen en docenten van MAW Muziekonderwijs Aalst-Waalre kijken er enorm naar uit om weer van zich te kunnen laten horen. In de komende weken, aan het einde van het schooljaar, staan er verschillende optredens op het programma. 

Vrijdag 1 juli geven de gitaarleerlingen van Anneloes van Hout, Frank Lamm en Damiano Fineschi, een tuinconcert bij Het Huis van Waalre, Bij slecht weer, is het concert binnen. De aanvang is 19.00 uur. 
De zangleerlingen van docent Lydwien Donkers geven om 19.30 uur een concert in de Agnus Dei-kerk aan de Julianalaan.

Diploma-uitreiking

Woensdag 6 juli begint om 18.15 uur de diploma-uitreiking  in het Huis van Waalre. Er zijn muzikale intermezzo’s door de gediplomeerden.

Zaterdag 9 juli is het tijd voor het zomerconcert waarbij leerlingen van alle leeftijden zich presenteren met hun instrumenten zoals piano, dwarsfluit, cello, trompet. Het wordt een gevarieerd programma dat om 19.00 uur begint in de Agnus Dei-kerk.
Maandag 11 juli
speelt het strijkorkest van viooldocent Nico Dezaire samen met 1e en 2e-jaars leerlingen de door de docent gemaakte speciale arrangementen. Daarnaast spelen zij stukken uit de nieuwe door Nico Dezaire geschreven methode Vioolwereld. Dit concert begint om 19.00 uur en vindt plaats in de Agnus Dei-kerk. 

Vrijdag 15 juli is het de beurt aan de slagwerkleerlingen van docent percussie Sjoerd Ceelen.In het HUis van Waalre geven zij hun concert dat om 17.00 uur begint. 

Slotconcert

Het slotconcert van dit seizoen is op zaterdag 16 juli en wordt verzorgd door de leerlingen van harpdocente Mea van Delden, cellodocente Esther ten Kate en viooldocente Nadia ten Kate. Het concert begint om 16.00 uur in de Agnus Dei-kerk. 

Iedereen is welkom om één of meerdere van deze optredens bij te wonen. Vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.
Voor meer informatie over muziekonderwijs in de gemeente Waalre zie de website:

www.muziekonderwijsaalstwaalre.nl

Uit de krant

Uit de krant