De landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds is van 27 juni tot en met 2 juli. (Foto: MS Fonds).
De landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds is van 27 juni tot en met 2 juli. (Foto: MS Fonds). MS Fonds

Huis-aan-huiscollecte Nationaal MS Fonds

Algemeen 163 keer gelezen

WAALRE - De landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds is van mandag 27 juni tot en met zaterdag 2 juli.

MS (multiple sclerose) heeft een enorme impact heeft op (jonge) levens én kent veel verschillende gezichten kent. Het MS Fonds maakt dit duidelijk in de campagne ‘Face it. MS is zenuwslopend’. In de campagne zijn Benno, Gwen, Eric, Najat en Wil te zien. Zij verschillen in leeftijd en zitten ieder in een andere levensfase, maar hebben één ding gemeen: ze hebben alle vijf MS.

Collecte is hard nodig

Onderzoekers weten nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe het genezen kan worden. Met de opbrengst van de collecte investeert het MS Fonds onder andere in innovatieve onderzoeken om betere behandelmethoden te kunnen vinden. Maar ook coacht zij mensen om de kwaliteit van hun leven te kunnen verbeteren. Naar verwachting zullen zo’n 10.000 collectanten in hun buurt langs de deuren gaan. Daarnaast zullen vele honderden online gaan collecteren.

Collectant gemist? Online doneren kan via de website van het MS Fonds:
www.nationaalmsfonds.nl

Uit de krant

Uit de krant