Café-zaal De Dommelstroom, het huisadres van het Alzheimer Café Valkenswaard-Waalre.
Café-zaal De Dommelstroom, het huisadres van het Alzheimer Café Valkenswaard-Waalre.

Alzheimer Café over dementie en bewegen op muziek

Algemeen 277 keer gelezen

DOMMELEN - Dementie en bewegen op muziek is het thema van een nieuwe  editie van het Alzheimer Café Valkenswaard-Waalre.

Mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere geïnteresseerden om elkaar te ontmoeten op dinsdag 28 juni. Het thema is ‘De kunst van het bewegen op muziek’ en de organisatie is heel blij dat op deze avond Andrew Greenwood, oprichter van SW!TCH2MOVE en internationaal kunst- en bewegingsspecialist, de gast is.

Hij laat iedereen de kunst van het bewegen op muziek beleven. De beweegprogramma’s zijn voor veel mensen geschikt, in het bijzonder voor mensen met dementie. Het doel: verbeteren en stimuleren van lichamelijke functies, het denkvermogen en algemene gezondheid. Dit programma zorgt voor blijvende positieve gedragsveranderingen.

 Belangstellenden zijn welkom op dinsdag 28 juni . De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis. De avond vindt zoals gewoonlijk plaats in café zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 in Dommelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant