Center Parcs De Kempervennen organiseert zaterdag 25 juni en zondag 26 juni een gezellig en sportief mountainbike weekend.
Center Parcs De Kempervennen organiseert zaterdag 25 juni en zondag 26 juni een gezellig en sportief mountainbike weekend. Pixabay

Eerste editie Mountainbike Weekend Center Parcs

Algemeen 281 keer gelezen

REGIO - Center Parcs De Kempervennen organiseert zaterdag 25 juni en zondag 26 juni een gezellig en sportief mountainbike weekend met twee uitdagende tochten in de omgeving van het park. 

Het is de eerste keer dat de tochten op de rol staan. Op zaterdag gaat de route van 85 kilometer door de omgeving van Waalre, Valkenswaard en Heeze. Onderweg zijn er twee posten waar de deelnemers worden getrakteerd op iets te eten en drinken. Men kan zaterdag starten tussen 09.30 uur en 11.30 uur. 

Pijlen

Op zondag is er een rit van 45 kilometer door de natuur rondom Bergeijk en Luyksgestel, met onderweg een stop met versnaperingen. Beide routes zijn helemaal uitgezet met pijlen, zodat de route gemakkelijk te volgen is. Ook staat er een ophaalservice klaar voor degene die onderweg pech krijgen en na de tocht is er de mogelijkheid om je fiets schoon te spuiten. 

Aanmelden

Voor meer informatie en het aanmelden ga naar de website van het bungalowpark:
www.centerparcs.nl/mtb. 
Inschrijven kan tot en met 17 juni.

Uit de krant