Keikosaon heeft voor de vrijdagavond een feest georganiseerd dat speciaal voor de jeugd is.
Keikosaon heeft voor de vrijdagavond een feest georganiseerd dat speciaal voor de jeugd is.

AWC de Keien viert 55-jarig bestaan

Algemeen 284 keer gelezen

WAALRE - De Algemene Waalrese Carnavalsvereniging De Keien bestaat 55 jaar wat een bijzonder carnavalesk (5x11 jaar) jubileum is. Het wordt een feestweekeinde in Sporthal Hoeveland in Waalre. Te beginnen op vrijdag 24 juni.

Die vrijdag 24 juni vindt een bijzonder feest plaats in de sporthal. Het is namelijk speciaal voor 16+ers uit de regio. Het bijzondere is dat dit feest is georganiseerd door een groep uit de eigen Keiengeledingen die bekend staat onder de naam groep ‘Keikusoan’. De leden van deze groep zijn ook allemaal tussen de 16-19 jaar. Eerder dit jaar organiseerden zij al een Pubquiz en het feest op 24 juni moet voor hen en de bezoekers, het ultieme klapstuk worden. 
De feestavond, die verder niets met carnaval te maken heeft, belooft een groot spektakel te worden met medewerking van Q-Music foute party, dj Friso, René Karst ( bekend van ‘Adje voor de sfeer’) en de zanger Kafke  die bekend is van onder andere het nummer ‘Springen’.

Kaarten

De avond begint  om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Kaarten kunnen gekocht worden via www.awcdekeien.nl en kosten 11 euro per stuk. 

Feestavond De Keien

In het kader van het 55-jarig jubileum heeft AWC de Keien al wat kleinere festiviteiten georganiseerd zoals het diner voor oud-bestuurders en het terrasconcert. Maar nu komt het grote feestweekend eraan. Eerst het jeugdfeest van de vrijdagavond en voor zaterdag 25 juni heeft de vereniging een groots feest georganiseerd in Sporthal de Hoeveland met geweldige artiesten. 

Optredens

Dj Mr. Marvin weet al sinds jaar en dag ieder feest totaal op z’n kop te zetten. Met zijn allround dj-kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.
Ferry de Lits is zanger van Nederlandse bodem en maakt met zijn zangkunsten heel wat los.
Lijn 7 is een coverband die er voor zorgt dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Of zoals ze zelf zeggen: gas erop, dak eraf!

Kaarten

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via onderstaande website. Kaarten zijn ook te koop bij Keurslager Vos in Winkelcentrum De Bus in Waalre of bij Keurslagerij van Tongerloo in Winkelcentrum den Hof in Aalst). Het feest is in Sporthal Hoeveland aan de Meester Slootsweg 3 in Waalre.

www.awcdekeien.nl

Uit de krant