Voorzichtige Dreumes wil graag een nieuw thuis
Voorzichtige Dreumes wil graag een nieuw thuis Dierenbescherming

Dreumes zoekt nieuw thuis

Algemeen 186 keer gelezen

Dreumes van 7 jaar oud werd afgestaan wegens allergie van de eigenaar. Ze is een voorzichtig, bescheiden poesje. Ze haalt niet uit, doet niet lelijk, maar laat met een zachte brom weten dat ze het erg spannend vindt wat er allemaal gebeurt hier. En terecht natuurlijk, in het asiel zitten is niet niks.

In haar vorige thuis was Dreumes echt een schootpoesje. Ze wordt niet graag opgetild maar komt naar de eigen baas toe voor de nodige knuffels. Ook kwam ze regelmatig buiten om lekker de pootjes te strekken. Ze slaapt het liefst in bed, en brengt graag tijd door met haar eigenaar.

Voor Dreumesje zoekt de opvang een thuis waar ze op haar eigen tempo mag wennen en waar ze voldoende rust krijgt om haar eigen plan te trekken. Ze heeft voorheen met een andere kat samengewoond, dus zou in de toekomst opnieuw met een andere kat kunnen wonen. Echter mag zij ook alleen geplaatst worden. Meer informatie over Dreumes is te vinden op: https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/katten/985791-dreumes

Uit de krant