De Midzomernacht-wandeltocht gaat  door Genneper Parken, Dommeldal, de bossen van Waalre en het centrum van Eindhoven.
De Midzomernacht-wandeltocht gaat door Genneper Parken, Dommeldal, de bossen van Waalre en het centrum van Eindhoven.

Midzomernacht-wandeltocht weer als vanouds

Algemeen 225 keer gelezen

WAALRE - De organisatie van de Midzomernacht- wandeltocht op zaterdag 18 juni hoopt dit jaar op een kleine 1000 deelnemers en een bijdrage voor KWF van minimaal 50.000 euro. 

De organisatie is in handen van Rotaryclub Eindhoven Zuid, die gehuisvest is in Restaurant de Oude Toren in Waalre. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor vijf afstanden tussen de 5 en 30 kilometer. De route voert langs de gezellige stempelposten in Genneper Parken, Dommeldal, de bossen van Waalre en het centrum van Eindhoven. Horecagelegenheden, zoals de Hut van Mie Pils, Thym, Stationskoffiehuis, De Oude Toren verlenen hun medewerking en blijven open tot de laatste lopers zijn gepasseerd.

Start en finish zijn bij Essink Sportcentrum, in de Genneper Parken in Eindhoven. De eerste groep die start zijn de deelnemers van de langste afstand van 30 kilometer en dit zal zijn rond 19.00 uur. De wandelaars van de kortste afstand, 5 kilometer, vertrekken rond 21.45 uur. Hierdoor zullen de meeste deelnemers tegelijkertijd finishen zo rondom middernacht. Meer informatie: www.facebook.com/midzomernachtwandeltocht
Of via de website:
www.midzomernachtwandeltocht.nl

Uit de krant