Budgetcoach Minke van Kuijen verzorgt een lezing in de bibliotheek Waalre.
Budgetcoach Minke van Kuijen verzorgt een lezing in de bibliotheek Waalre.

Lezing ‘Gierige Gerda’ over leven met klein budget

Algemeen 196 keer gelezen

WAALRE -  Budgetcoach Minke van Kuijen wordt ook wel de bekendste koopjesjager van Nederland genoemd. Onder de naam Gierige Gerda blogt ze over een zo leuk mogelijk leven met een zo klein mogelijk budget. Woensdagavond 25 mei deelt ze haar kennis in bibliotheek Waalre.

Iedereen wil best geld besparen en sommigen van ons zullen het vroeg of laat wel moeten. Tijdens deze bijeenkomst maken de luisteraars kennis met budgetcoach en bespaarexpert Gierige Gerda. Zij geeft leuke, handige en praktische budget- en bespaartips. Waar let je op en hoe kun je het zelf gaan toepassen? Het publiek leert hoe je geld kunt besparen en meer inkomsten kunt genereren. Deze bijeenkomst is er voor iedereen die bewuster met geld wil omgaan. De lezing is onderdeel van de reeks ‘Waalre in gesprek’, een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre, de Bibliotheek Waalre en Sociaal Domein Waalre.

‘Budget lifestyle & bespaartips’ is woensdag 25 mei van 19.30 tot 21.15 uur in de bibliotheek, Koningin Julianalaan 19. Entree is gratis. Aanmelden via: www.bibliotheekeindhoven.nl/programma

Uit de krant