Anita en Frank van Thoor steunen de Voedselbank Waalre met groenten en fruit.
Anita en Frank van Thoor steunen de Voedselbank Waalre met groenten en fruit.

Landwinkel Van Thoor steunt de Voedselbank

Algemeen 189 keer gelezen

WAALRE -  Door de stijgende prijzen van supermarktproducten is het voor de Voedselbank steeds moeilijker om aan boodschappen te komen voor de klanten. 

Voor de Voedselbank is het een extra steun dat lokale winkeliers dan blijven zoeken naar mogelijkheden om haar werk te steunen. Zo ook Landwinkel Van Thoor die de laatste weken bijsprong met groente en fruit. 

Anita en Frank van Thoor openden de Landwinkel op 15 april jl. Hier kunnen zij veel meer aanbieden dan op de markt. In deze aanloopperiode zoeken ze nog naar de juiste mix van producten en de goede afstemming van inkoop en verkoop. Als er te veel is ingekocht of als de allerhoogste kwaliteit niet meer kan worden gegarandeerd krijgt de Voedselbank een seintje en profiteren hun klanten hiervan. Het lijntje naar de Landwinkel van Van Thoor is de voorbije jaren gelegd op de dinsdagmarkt in Aalst. Hier konden marktbezoekers al aan de Voedselbank doneren. Anita en Frank van Thoor zetten dit nu voort vanuit de Landwinkel waar de Voedselbank erg blij mee is.

Uit de krant