Zo'n 25 koren vermaken honderden bezoekers tijdens 'Valkenswaard Volkoren' in het laatste weekend in juni.
Zo'n 25 koren vermaken honderden bezoekers tijdens 'Valkenswaard Volkoren' in het laatste weekend in juni.

Organisatie ‘Volkoren’ onder hoede van Theater De Hofnar

Algemeen 453 keer gelezen

VALKENSWAARD -  Na een aantal succesvolle edities van het Valkenswaardse Korenfestival ‘Volkoren’, is het organisatiestokje deze week overgedragen aan Theater De Hofnar. 

‘Volkoren’ telt ruim 750 deelnemers en vindt plaats in het laatste weekend van juni. Honderden bezoekerskomen luisteren naar optredens van zo’n 25 lokale koren. ‘Volkoren’ is inmiddels niet meer weg te denken uit Valkenswaard. Door corona heeft het festival al twee jaren niet plaats kunnen vinden. Daarnaast waren er verschuivingen binnen de organisatie waardoor de toekomst van het festival onzeker was. 

Na overleg tussen Valkenswaard Marketing, Café De Fantast/Marton Wolterink, Leeuwendael Evenementen en Theater de Hofnar zijn alle partijen tot de conclusie gekomen dat het Volkoren festival een waardevol evenement is voor Valkenswaard. 

De organisatie van het festival komt vanaf nu in handen van Theater de Hofnar. “We zijn erg blij dat de toekomst van het festival hiermee is veiliggesteld en we hebben er alle vertrouwen in dat de organisatie in goede handen is bij De Hofnar”, aldus Monique Arts, Project manager Valkenswaard Marketing. 

De nieuwe datum voor Valkenswaard Volkoren is inmiddels vastgesteld op zondag 26 juni 2022.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant