Kennismaken met het Lorentz Casimir Lyceum kan deels in het echt en deels via online sessies (Foto: Pixabay).
Kennismaken met het Lorentz Casimir Lyceum kan deels in het echt en deels via online sessies (Foto: Pixabay).

Lorentz Casimir Lyceum houdt open dag deels online

Algemeen 378 keer gelezen

EINDHOVEN - Het Lorentz Casimir Lyceum houdt zaterdag 29 januari de open dag. In de ochtend is deze buiten op het terrein van de school en in de middag zijn er online sessies. 

Alle leerlingen van groep 7 en 8 (en een ouder) kunnen zaterdag 29 januari kennismaken met het Lorentz Casimir Lyceum tijdens de open dag. Deze open dag wordt in de ochtend gehouden op het terrein rondom de school en in de middag is er een online programma. Het Lorentz Casimir Lyceum is een school voor havo, atheneum, gymnasium. 

Programma

In de ochtend kunnen leerlingen van groep 7 en 8 door middel van een speurtocht, de school leren kennen op het terrein rondom de school. Ze gluren door de ramen en kunnen zo kennismaken met de verschillende vakken. Daarnaast kunnen ze ook deelnemen aan verschillende sportactiviteiten buiten. In de middag start de online open dag. Hier kunnen de kinderen zich aanmelden voor verschillende live streams of een 1 op 1 sessie met docenten van de school. De open dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Aanmelden kan via:

www.welkom-lcl.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant