Ad Dams (l) is benoemd tot raadslid van ZW14, Ad van Ginneken (r) is de nieuwe fractievertegenwoordiger.
Ad Dams (l) is benoemd tot raadslid van ZW14, Ad van Ginneken (r) is de nieuwe fractievertegenwoordiger.

Ad Dams nieuw raadslid ZW14

Algemeen 181 keer gelezen

WAALRE - In de raadsvergadering van  dinsdag 8 januari j.l. is Ad Dams benoemd tot raadslid voor ZW14. Hij volgt hiermee Gerard Lammers op, die gestopt is met raadswerk.

Ad Dams woont al zijn hele leven op Loon en kent bij wijze van spreken de ontstaansgeschiedenis van heel veel gebouwen en organisaties in Waalre. Met pijn in zijn hart moet hij nu zijn voorzitterschap van de Monumentencommissie opschorten om belangenverstrengeling te voorkomen. Ook zet hij zijn activiteiten voor de Stichting Seniorenraad stop. Hij blijft in contact met vele Waalrenaren via de kerkencommissie H. Willibrordus en het Sint-Martinusgilde. Hij wil graag zijn ervaring als organisator van evenementen inzetten om de medewerking en vergunningaanvraag bij de gemeente te vereenvoudigen. 

In dezelfde raadsvergadering is Ad van Ginneken benoemd tot fractievertegenwoordiger van ZW14. Hij zal zich vooral richten op mogelijkheden om inwoners te stimuleren om gezamenlijk zelf initiatief te nemen voor nieuwe bouwvormen. Bijvoorbeeld door kennis over Collectief Particulier Opdrachtgeverschap te vergroten. Ook de energietransitie en sport hebben zijn aandacht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant