Afbeelding

SeniorWeb Computervraagdagen

Algemeen 23 keer gelezen

WAALRE - SeniorWeb houdt voor diegene die meer willen weten, een aantal informatiedagen in de bibliotheek in Eindhoven. 

Donderdag 20 en zaterdag 22 januari kan iedereen die meer wil kunnen doen met smartphone, tablet of computer terecht in de bibliotheek in de Witte Dame in Eindhoven. SeniorWeb geeft informatie informatie over cursussen, workshops en presentaties.  De inloopspreekuren zijn gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Presentaties

SeniorWeb organiseert met de bibliotheek vele presentaties en workshops. Bijvoorbeeld over het gebruik van WhatsApp, hoe je je apparaat kunt beveiligen en onderhouden, over handige apps op je tablet, of over veilig internetten.

Veilig internet en phishing

Phishing is een vorm van internetfraude, bijvoorbeeld om wachtwoorden te achterhalen. SeniorWeb leren hoe je phishing kunt herkennen en daarmee voorkomen dat je er slachtoffer van wordt? Hoe kun je op een veilige manier gebruikmaken van internet?

Meer informatie

Op donderdag 20 en zaterdag 22 januari zit SeniorWeb in de bibliotheek in De Witte Dame klaar om informatie te geven over de cursussen, presentaties en workshops. Op donderdag 20 januari geven ze ook extra informatie over ‘veilig internet en phising’. Ze zijn dan tussen 10.00 en 12.00 uur aanwezig. 
Zaterdag 22 januari zijn ze aanwezig tussen 11.00 en 12.00 uur.

https://www.bibliotheekeindhoven.nl/

https://www.seniorweb.nl/

Uit de krant