Janpeter Hazelaar
Janpeter Hazelaar

Janpeter Hazelaar lijsttrekker PvdA Waalre

Algemeen 124 keer gelezen

WAALRE - Janpeter Hazelaar (64) is tijdens de Algemene Ledenvergadering van de PvdA Waalre gekozen tot lijsttrekker van de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Janpeter was de afgelopen vier jaar fractievoorzitter van de PvdA Waalre. Hij heeft ruime ervaring in de politiek en als sociaal ondernemer op het gebied van zorg en arbeidsmarkt. “We staan in Waalre voor grote veranderopgaven. Denk aan de woningnood, onze bijdrage aan de oplossing voor het klimaatprobleem en het bereikbaar houden van voorzieningen voor onze inwoners die het even niet redden. Maar ook een stabiel en betrouwbaar bestuur. Bij alles wat we doen zijn onze waarden leidend: gelijke kansen, rechtvaardigheid, solidariteit en de menselijke maat. Ik ben erg blij met de kandidatenlijst.” 

Steentje bijdragen

Op nummer twee staat Jochem Marseille (40). Sinds 2013 woont hij met zijn vrouw en twee kinderen met veel plezier in Waalre. De afgelopen vier jaar was hij al actief als fractievertegenwoordiger. “Ik heb er ontzettend veel zin in om mijn steentje bij te dragen aan het oplossen van de grote vraagstukken waar wij voor staan.” De top vijf wordt verder gecompleteerd door Tony Liebregts, Ger de Winther en Erik de Gruyter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant