Anita Witzier en Edson da Graça  gaan op zoek naar Brabantse liefdesverhalen voor een nieuw tv-programma.
Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar Brabantse liefdesverhalen voor een nieuw tv-programma.

Gezocht: Brabantse liefdesverhalen

Algemeen 24 keer gelezen

REGIO -  Voor het nieuwe KRO-NCRV programma ‘Festival van de liefde’ zoeken presentatoren Anita Witzier en Edson de Graça bijzondere verhalen over de liefde. 

Wil jij dit jaar jouw grote liefde verrassen? Bijvoorbeeld door eindelijk die liefdevolle woorden Wil je met mij trouwen? uit te spreken? Of waren de afgelopen jaren best pittig voor jullie en wil je op een bijzondere manier de liefde voor elkaar vieren, of je huwelijksgeloften hernieuwen? Of wil je ten overstaan van honderdduizenden kijkers de liefde voor je partner bekrachtigen met een huwelijk op tv? Wie mee wil doen aan het programma kan zich eenvoudig aanmelden. Stuur een mail naar:
liefde@kro-ncrv.nl

Edson de Graça: “Ons nieuwe programma Festival van de liefde is echt, het is oprecht. Want wie houdt er nu niet van de liefde?” Anita Witzier vervolgt: “Ons programma gaat over verbinding, het zijn verhalen die ons allemaal raken. Want de liefde is van ons allemaal.”

Dit voorjaar komt Festival van de liefde naar meerdere plaatsen in het land en slaat daar de festivaltenten op. Het programma is deze zomer te zien op NPO 1. Meer informatie: 

www.kro-ncrv.nl/festivalvandeliefde

Uit de krant