Ad Dams, Nan Zevenhek en Ad van Ginneken (v.l.n.r.) zijn de kandidaat-raadsleden voor ZW 14.
Ad Dams, Nan Zevenhek en Ad van Ginneken (v.l.n.r.) zijn de kandidaat-raadsleden voor ZW 14.

Kandidaat-raadsleden voor ZW14 zijn bekend

Algemeen 174 keer gelezen

WAALRE -  Voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart, heeft Zelfstandig Waalre 2014 (ZW14) een aantal nieuwe kandidaten voor de fractie.

Ad Dams heeft 4 jaar ervaring opgedaan heeft als fractievertegenwoordiger. Hij is actief bij veel verenigingen en is voorzitter van de Monumentencommissie, deken-schrijver van het Sint-Martinusgilde, koster, akoliet en lid van de kerkcommissie H.Willibrordus. 

Helemaal nieuw in de politiek is Ad van Ginneken. Hij is medebestuurder en voorzitter van de sponsorcommissie geweest van DVS Voetbal en was tot voor kort directeur/eigenaar van Spitters BV. Zijn interesse voor de politiek is gewekt door ontwikkelingen in het buitengebied van Ekenrooi en zijn wens om woningbouw anders aan te pakken. 

Lijsttrekker is Nan Zevenhek die jarenlang de fractie ondersteund heeft. Haar aandacht gaat uit naar kansen in de energietransitie om onder andere energie-armoede tegen te gaan en Waalre klimaatrobuust te maken. 

De huidige fractievoorzitter Bert Links zal de nieuwe fractie inwerken en een aantal grote dossiers afronden. Hij heeft veel contact gehad met de wethouders en de burgemeester.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant