Loes van 3, is klaar om te verhuizen naar een nieuw thuis. (Foto: Dierenbescherming)
Loes van 3, is klaar om te verhuizen naar een nieuw thuis. (Foto: Dierenbescherming) Dierenbescherming

Loes zoekt een rustige plek

Algemeen 42 keer gelezen

Poes Loes van 3 jaar, kwam begin november bij de opvang binnen. Van begin af aan was het al duidelijk dat Loes niet happywas, Ze houdt niet van andere katten en die ziet ze de hele dag om haar heen. Loes is een dame die erg gesteld is op haar rust en met zoveel te doen op een dag is het nooit rustig in een opvang.

Loes kreeg een zo groot en rustig mogelijk plekje in het asiel en gelukkig lijkt het echt stukken beter te gaan de laatste tijd. Ze kruipt steeds wat meer uit haar schulp, geniet van de aandacht, van de knuffels en ligt lekker te spinnen in haar mandje. Ze eet beter dan ze ooit gedaan heeft en de vrijwilligers zijn dan ook van mening dat ze klaar is om te verhuizen.

Loes is op zoek naar een rustige plek zonder andere dieren, zonder kinderen en een tuin om de pootjes te kunnen strekken. Heb jij die plek voor haar? Neem dan snel contact op of bezoek de website voor meer informatie: www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/katten/dier/170637

Uit de krant