Afbeelding

Diaconaal Noodfonds

Algemeen 186 keer gelezen

WAALRE - Het Diaconaal Noodfonds Waalre bedankt iedereen, die in de afgelopen tijd een bijdrage aan het Noodfonds heeft overgemaakt. 

Met deze bijdragen kan het Noodfonds in de komende tijd mensen, die in acute financiële nood zijn geraakt, helpen hier weer uit te komen. Met alle huidige en nog komende gevolgen van de coronacrisis zal er een blijvend beroep op het Noodfonds worden gedaan door mensen in onze gemeente die veel moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Als het echt niet meer gaat kan het Noodfonds bijspringen, mede dankzij iedereen die heeft bijgedragen. Vanzelfsprekend zullen de bijdragen met de grootste zorg besteed worden. 

In december 2001 is de Stichting Diaconaal Noodfonds Waalre (DNW) op initiatief van de gezamenlijke kerken en de gemeente in Waalre opgericht. Het DNW opereert zelfstandig en heeft als doel het bieden van ondersteuning (diaconie) aan mensen in nood in de kerk en samenleving in Waalre. Naast de giften krijgt het DNW jaarlijks een bijdrage van de gemeente en de kerken in Waalre om de nodige ondersteuning te kunnen bieden. Info:www.diaconaalnoodfondswaalre.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant