De bibliotheek is dringend op zoek naar vrijwilligers die bezoekers wegwijs maken en vragen beantwoorden.
De bibliotheek is dringend op zoek naar vrijwilligers die bezoekers wegwijs maken en vragen beantwoorden.

Nieuwe vrijwilligers welkom bij de bieb

Algemeen 159 keer gelezen

WAALRE - De bibliotheek in Waalre draait op een enthousiast team van vrijwilligers. Samen zorgen zij er voor dat de bibliotheek een uitnodigende plek is en dat de bezoekers verwelkomd en waar nodig geholpen worden. Vanaf januari is er weer ruimte voor nieuwe vrijwilligers. 

Vrijwilligers heten de bezoekers welkom, maken ze wegwijs en beantwoorden waar nodig vragen. Samen met de collega’s zorgen zij ervoor dat de boeken opgeruimd worden. In de bibliotheek zijn regelmatig activiteiten, zoals workshops of lezingen. Vrijwilligers kunnen dan helpen als gastvrouw/gastheer. Op dit moment is het team vooral geholpen met iemand die eens in de twee weken op vrijdagmiddag kan helpen. Het gaat om een niet-betaalde functie. Maar je krijgt wél een bibliotheekabonnement, de mogelijkheid om trainingen te volgen én een team vol betrokken collega’s.

Op www.bibliotheekeindhoven.nl/vacatures is meer informatie te vinden. Vragen of direct reageren? Neem dan contact op met Els Koopman via mail naar: vrijwilligers@bibliotheekeindhoven.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant