Afbeelding
Unicef

Pakje met levensreddende hulp direct naar een kind in nood

Algemeen 156 keer gelezen

REGIO - Met hetzelfde gemak als bij een online bestelling, kan iedereen nu een pakje met levensreddende hulp direct naar een kind verzenden dat het hard nodig heeft.

Unicef Nederland is een intensieve fondsenwervende campagne gestart om kinderen die juist in deze wintermaanden extra kwetsbaar zijn, noodzakelijke hulp te bieden. Verzend Nu is een vernieuwende campagne die inspeelt op de online decembergekte van consumenten. Met een inspirerende commercial en verschillende uitingen in tijdschriften, RTV-bladen en andere plekken, wordt het publiek opgeroepen kinderen in nood direct te helpen. Bijvoorbeeld bij een kind in Afghanistan. Sinds de machtsovername in augustus, zitten kinderen in Afghanistan in een ingewikkelde, kwetsbare en steeds veranderende situatie. 

Website

Via de website van Unicef kan direct een pakje met een deken, noodvoeding, een onderwijspakket, hygiënekit of warme winterkleding naar een kind in nood worden gestuurd. Via een track & trace-link kan de gever volgen wat er met de gift gebeurt en bij wie de hulp terechtkomt.

www.https://www.unicef.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant