Afbeelding

Bibliotheek Waalre blijft open

Algemeen 38 keer gelezen

WAALRE - Bibliotheken zijn aangewezen als essentiële locaties. Wel zijn er extra maatregelen om te zorgen dat het niet te druk wordt. Bij de ingang staan mandjes. Iedereen van 13 jaar en ouder moet er een meenemen. Zijn de mandjes op? Dan vragen we je buiten te wachten.

Het DigiCafé is elke dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Waalre. Speciaal voor iedereen die meer wil weten over het lenen van e-books of e-readers. Of over handige apps en hoe je die installeert op smartphone of tablet? Of hulp nodig bij het aanvragen van DigiD? Ook voor vragen over de coronacheck app kun je bij het DigiCafé terecht. Afspraak maken is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Informatiepunt Digitale Overheid

Met specifieke vragen over online overheidszaken, kunt u naar het Informatiepunt Digitale Overheid komen. Dat is elke dinsdag en zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in De Witte Dame, Eindhoven. Ook hier geldt, kosteloos en zonder afspraak. Zorgtoeslag aanvragen, werk zoeken of een woning zoeken. Maar ook voor het maken van een afspraak voor je (booster)vaccin of voor een coronatoegangsbewijs.

Uit de krant