In plaats van de kinderkerstviering is er voor de kinderen een kinderkerstfilm in de reeks van Sok op zoek. (Foto: Martine Tak)
In plaats van de kinderkerstviering is er voor de kinderen een kinderkerstfilm in de reeks van Sok op zoek. (Foto: Martine Tak)

Kerstvieringen in de Agnus Dei-kerk aangepast

Algemeen 131 keer gelezen

WAALRE - Bijna iedereen denkt in deze tijd na over de manier waarop Kerstmis gevierd kan en mag worden. De noodzakelijke coronamaatregelen maken dat ook in de Agnus Dei-gemeente de kerstvieringen zijn aangepast.

Zo is de kerstnachtdienst van 24 december, die normaal gesproken om 22.00 uur begint, verschoven naar de middag: van 16.00 tot 17.00 uur leidt ds. Martin Kroon uit Best deze viering in de Agnus Dei-kerk. In de kerk moet anderhalve meter afstand houden en u moet een mondkapje dragen totdat u zit. De dienst wordt online uitgezonden. U kunt de dienst ook op een later tijdstip bekijken en beluisteren via www.adkerk.nl. Ook de kinderkerstviering kan helaas niet doorgaan. In plaats daarvan is er een kinderkerstfilm gemaakt waarin het kerstverhaal verteld wordt. 

Afsluiting

Sok, die kinderen misschien al kennen van de filmpjes van Sok op zoek van de kerk, is ook van de partij. Deze kinderkerstfilm vormt de afsluiting van vier afleveringen van Sok op zoek in de adventstijd; al deze filmpjes zijn te bekijken via de website van de Agnus Dei-gemeente: www.adkerk.nl. Kijk bij ‘Nieuws’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant