Bharat Wasti reikte in 2020 de truien ook zelf uit.
Bharat Wasti reikte in 2020 de truien ook zelf uit.

Warme truienactie voor Nepal

Algemeen 24 keer gelezen

WAALRE - Normaal gesproken heeft de Waalrese Stichting Cross Borders Nepal vrijwilligers in Nepal zitten, maar vanwege de corona is dat op dit moment niet mogelijk.

Ook Nepal wordt hard door de pandemie getroffen. Het toerisme is tot een minimum gedaald en veel mensen missen daardoor noodzakelijke inkomsten. Met de winter voor de deur wil de Waalrese Stichting er weer voor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen uit de meest arme gezinnen er ook dit jaar weer warm bijzitten. Voor 7,50 euro per kind kan de stichting via eigen kanalen kinderen voorzien van een lekkere warme trui. Bharat Wasti, de vaste begeleider in Kathmandu, gaat deze truien zelf uitdelen op de schooltjes en zal hier ook verslag van uitbrengen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere truien te sponsoren, 1 trui voor 7,50 euro, 2 truien 15 euro, 3 truien 22,50 euro enzovoort.

Meer info

Maak het gewenste bedrag over op het rekeningnummer van de Triodos bank: NL88 TRIO 0338 7287 59 ten name van: Stichting Cross Borders Nepal, onder vermelding van: warme truien actie.

Meer informatie op: www.crossbordersnepal.nl

Uit de krant