Het interieur van Villa Sabe met veel keus in kleding en houten speelgoed.
Het interieur van Villa Sabe met veel keus in kleding en houten speelgoed.

Villa Sabe in Den Hof geopend

Algemeen 1.118 keer gelezen

WAALRE - In Den Hof is zaterdag Villa Sabe – Conceptstore feestelijk geopend,  Ayla van Rooij opende haar (tijdelijke) winkel op de oude locatie van van de kinderschoenenwinkel. 

Ayla van Rooij “Ik heb al enige tijd een webshop www.villasabe.com. Nu heb ik voor het eerst een fysieke winkel waar ik klanten kan ontvangen. Via een oproep in de krant zag ik dat ze opzoek waren naar een leuk lokaal initiatief om de ruimte op winkelcentrum Den Hof op te vullen. Er is altijd wel een reden om het niet te doen maar voor mij is het toch een logische volgende stap.” 

In de winkel verkoopt Ayla van Rooij veel duurzaam houten speelgoed maar ook cadeautjes en kinderkleding. En ze heeft plannen om verschillende workshops te organiseren voor ouders. Zo kunnen bijvoorbeeld vaders haren leren vlechten. Verder zijn er ook plannen workshops met een draagdoekconsulent en een opvoedkundige. 

“Ik ben gek op kinderen, naast dat ik moeder ben van vier vind ik dat kinderen zoveel mogelijk moeten kunnen spelen. Door spelen kunnen ze zoveel leren. Daarbij is er voor elke portemonnee wel iets.” De winkel is elke dag geopend vanaf 9.00 uur, behalve zondags.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant