De sticker voor ondernemers. (Foto: StickerCompany)
De sticker voor ondernemers. (Foto: StickerCompany)

Samen sterk tegen corona

Algemeen 155 keer gelezen

EINDHOVEN - Door de nieuwe coronamaatregelen is het voor de winkels en ondernemers die nog open zijn roeien met de riemen die ze nog hebben. Om hen te ondersteunen, komt StickerCompany uit Eindhoven met een sociaal gebaar: een gratis QR-afstand-sticker voor alle ondernemers in heel Nederland, inclusief gratis verzending. 

De QR-afstand-sticker is een bijzondere én nuttige sticker. Door de QR-code op de sticker te scannen is degene die scant, meteen op de hoogte van de laatste coronamaatregelen. Zo kunnen ondernemers zowel hun personeel als de klanten beschermen. 

De sticker is makkelijk aan te brengen en ook makkelijk te verwijderen van ramen, muren en vloeren, voor zowel binnen als buiten. De sticker is ook duurzaam, want hij is van een PVC-vrij materiaal gemaakt. Met deze actie wil de StickerCompany van betekenis zijn voor collega-ondernemers. “Iets doen in plaats van stilzitten en afwachten”, aldus Tinus Kouwenberg, directeur van StickerCompany. “Vooral ook omdat de coronaperiode voor ondernemingen als Stickercompany een gouden tijd is.” De sticker is te bestellen via de website:

www.stickercompany.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant