Sinterklaas woont tijdelijk op Den Hof. (Foto: Theo van Sambeek).
Sinterklaas woont tijdelijk op Den Hof. (Foto: Theo van Sambeek).

Sinterklaas woont in Waalre

Algemeen 497 keer gelezen

WAALRE - Als Sinterklaas in Nederland is woont hij het merendeel van de dagen in Aalst-Waalre en wel in het voormalige pand ‘Feet Fieuw’ op Den Hof. 

“Kinderen weten heel goed de weg te vinden naar dit pand”, zegt de Sint hem gevraagd wordt waarom hij daar wil wonen. Hij blijft tot en met 5 december en gaat dan terug naar Spanje. Kinderen mogen op bezoek komen, maar het is niet precies bekend wanneer de Sint in huis is. Ze zijn welkom om binnen te lopen, rond te kijken en als ze willen mogen ze een kleurplaat meenemen. Sinterklaas vertelt dat Piet nog iets zal maken waar de kleurplaten ingegooid kunnen worden, net als verlanglijstjes en briefjes. Speciaal voor de kinderen vertelt Sint dat zijn paard gewoon voor de deur staat en volop hooi en water heeft. Hij vraagt aan de kinderen om geen wortels of appels mee te brengen dan wordt zijn paard Ozosnel te dik.

Druk

Sinterklaas en zijn Pieten zijn de komende dagen druk met rondbrengen van pakjes en het vullen van schoenen. Kinderen zijn iedere dag welkom tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant