De winnende foto van Gijs Verbeek: zonsopkomst boven de Dommel in Boxtel.
De winnende foto van Gijs Verbeek: zonsopkomst boven de Dommel in Boxtel.

Winnaar fotowedstrijd ‘Genieten van schón water’

Algemeen 441 keer gelezen

REGIO - Hoe geniet jij van schón water? Met deze opdracht van Waterschap De Dommel gingen Brabanders op pad om het mooiste beeld te vangen. 

Tijdens de zomervakantie hebben fotografen, van jong tot oud, prachtige foto’s ingestuurd. De drie foto’s met de meeste likes op Facebook vielen in de prijzen. De hoofdprijs – een vaartocht over de Dommel voor acht personen én een canvasdoek van de winnende foto – ging naar Gijs Verbeek met zijn beeld van de Dommel in Boxtel. 

Hij zegt over zijn winnende foto: “Als ik vanuit Boxtel naar mijn school in Sint- Michielsgestel fiets, dan zie ik soms hele mooie natuur. Op deze ochtend zag ik de Dommel schitteren dus nam ik meteen een foto!.” Het succes van de foto op Facebook was onmiskenbaar: de zonsopkomst kreeg de meeste likes op het sociale platform. “Ik had het natuurlijk wel gehoopt, maar deze foto was gemaakt met een oude telefoon dus ik wist niet of ik zou winnen. Ik ben super blij dat ik mijn eigen foto nu op mijn kamer kan hangen!”

Peter van Gerwen uit Oirschot wint de tweede prijs met zijn foto van de Groote Beerze in Spoordonk. De derde prijs gaat naar Jos van Gool uit Bladel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant