Vorig jaar werd in verband met corona een alternatieve inzameling gehouden met een drive-in bij de studio van JND in Best.
Vorig jaar werd in verband met corona een alternatieve inzameling gehouden met een drive-in bij de studio van JND in Best.

Het Pakjeshuis is terug voor kansarme kinderen

Algemeen 301 keer gelezen

REGIO - Stichting Pakjeshuis heeft de handen ineengeslagen met Radio JND en de Brabantse Voedselbanken om zoveel mogelijk kansarme kinderen rond de feestdagen toch een cadeautje te kunnen geven. 

De hele maand oktober staat in het teken van zo veel mogelijk geld inzamelen. Zo wordt er vijf keer een mega muziekbingo en in de laatste week van oktober een live radio-uitzending van 100 uur gehouden. Met het geld worden vouchers gekocht die door de Brabantse voedselbanken in december in de voedselpakketten worden gestopt. Met de vouchers kunnen de ouders of kinderen nieuw speelgoed bestellen.

Het was Bennie Aarts (10) uit Eindhoven, de zoon van JND-dj Marcel Aarts, die zes jaar geleden het idee opperde om zijn speelgoed aan arme kinderen weg te geven. Daaruit ontstond de regionale inzamelingsactie. Het Pakjeshuis is onder meer bekend van het evenement op het Stadhuisplein (2018) en de Markt (2019) in Eindhoven.

De mega muziekbingo is te volgen via een livestream op onderstaande website en de JND-Facebookpagina. Kaarten zijn te koop via radiojnd/bingo.
Meer info over de stichting is te vinden op:

www.stichtingpakjeshuis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant