Het Huis van Waalre.
Het Huis van Waalre.

Het Huis van de Muziek

Algemeen 233 keer gelezen

WAALRE - Het Huis van Waalre heeft, nu het weer kan, haar deuren wagenwijd open staan voor iedereen uit Waalre én daarbuiten. 

Verenigingen zorgen weer voor energie, vanuit de bibliotheek reizen boeken heen en weer, er wordt gewerkt én geborreld. Het is, veel meer dan het gemeentehuis van Waalre, het is een plek voor iedereen. Zondag 10 oktober vindt de kick-off plaats van het Muziekcafé. Louis Stofmeel en Cees Oomen brengen hun muzikale vrienden mee en spelen live in het Grand Café van het Huis van Waalre. Voor liefhebbers van de muziek van Joe Cocker, Amy Winehouse, U2, Queen, The Rolling Stones en vele anderen is deze middag een feest van herkenning. 

De zevenkoppige band vertolkt de nummers op hun eigen, maar nog altijd heel herkenbare manier. Voorop staat het plezier dat ze hebben in muziek maken voor publiek. Iedereen heeft wel een herinnering aan de bekende nummers die voorbijkomen. 

De band speelt in het Grand Café van Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. De deur gaat open om 14.00 uur, houd wel rekening met de controle van de coronapas. De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant