Mariëlle Dortmans van MyBodyVox. (Foto: Ranjit @ www.SeenPhotography.nl)
Mariëlle Dortmans van MyBodyVox. (Foto: Ranjit @ www.SeenPhotography.nl)

Rondje Stem nieuw bij POPEI

Algemeen 121 keer gelezen

REGIO - De eerste editie van Rondje Stem vindt plaats op dinsdag 12 oktober. Het is een terugkomend, gratis event waarbij je meer over jouw tem te weten komt en de mogelijkheid hebt om jouw stem naar een hoger niveau te tillen.  

Ieder twee maanden organiseert POPEI samen met Logopedische stempraktijk MyBodyVox een avond vol met stem-gerelateerde onderwerpen. Tijdens deze avonden krijg je de mogelijkheid om je stem te beter te leren kennen en om deze te verrijken. Je krijgt handige tips and tricks toegereikt en kom je er achter welke tools/gadgets voor jou, goud waard kunnen zijn. 

Iedere editie wordt er een ander onderwerp behandeld dat betrekking heeft op de stem. Zo maken we in een jaar tijd een rondje om de stem waarbij je de mogelijkheid hebt om jouw stem meer te ronden en meer eigen te maken.

Meer informatie

Rondje Stem begint om 20.00 uur in POPEI. De entree is gratis. Wel graag aanmelden in verband met dat deze avond alleen toegankelijk is met een geldig coronatoegangsbewijs. Meer informatie: www.popei.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant