Foto: Wim Kremers
Foto: Wim Kremers

Seniorenvereniging weer bijeen

Algemeen 256 keer gelezen

WAALRE - 80 leden van Seniorenvereniging Waalre kwamen dinsdag 7 september voor het eerst sinds lange tijd weer bijeen in het net geopend Klooster. 

Voorzitter Harrie de Greef verwelkomde de leden en keek terug naar de voorbije vervelende periode. Er werd stilgestaan bij de leden die de vereniging zijn ontvallen in de achterliggende periode. Daarna was het podium voor Jolanda van den Berghe uit Bladel die ruim twee uur de zaal wist te vermaken met een gevarieerd zangprogramma. Veel leden herkende de liedjes uit hun jeugdjaren en na enkele liedjes werd er volop door de zaal meegedaan. Het was vooral ook een ‘bijbuurtmiddag’ voor velen en werden er oude en vertrouwde contacten opgehaald. De middag eindigde iets na 16.00 uur. De leden werden verrast door een klein kamerplantje, beschikbaar gesteld door een kweker, en een leuke ingepakte bonbon.

Middag over valpreventie

Dinsdag 28 september staat een volgende bijeenkomst van de seniorenvereniging gepland: een middag verzorgd door de GGD met als thema ‘Valpreventie’. Aanmelden is nog mogelijk dit kan via een mail naar:  kbo.waalre@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant