Alexander Holterman, directielid Van der Valk Hotel Eindhoven, was buddy voor Mandy Lutterman.
Alexander Holterman, directielid Van der Valk Hotel Eindhoven, was buddy voor Mandy Lutterman.

Buddy Werkt voor werkzoekende 50plussers

Algemeen 149 keer gelezen

WAALRE - Je bent 50-plus en je wilt aan de bak. Een leuke baan die past bij jouw interesses en ambities. Een plek binnen een bedrijf waar je gezien en erkend wordt. Waar je jouw kennis en ervaring inbrengt. Maar hoe en waar vind je die plek? Een buddy kan je daarbij helpen.

Buddy Werkt is een traject waarin je als werkzoekende 50-plusser gedurende een aantal weken wordt begeleid door een buddy uit het bedrijfsleven. Hij of zij is het persoonlijke aanspreekpunt, klankbord en vraagbaak, adviseur en tipgever. En met toegang tot een netwerk dat wel eens precies de baan zou kunnen opleveren die door de werkzoekende gezocht wordt. Buddy Werkt is een initiatief van de gemeenten Eindhoven, Heeze-Leende, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre, Ergon en het UWV. Werkzoekenden die mee willen doen zijn 50-plus en woonachtig in een van bovengenoemde gemeenten of in één van de Kempengemeenten (Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot of Reusel-De Mierden).

Oktober

In oktober start weer een nieuwe ronde van het programma Buddy Werkt. Het programma is uitgebreid met een leerlijn zodat de deelnemers ook een aantal trainingen en workshops volgen die helpen bij de ontwikkeling van vaardigheden zoals netwerken, competenties en gesprekstechnieken.

Aanmelden

Werkzoekenden van 50-plus die een buddy zoeken die ze helpt en begeleidt bij de zoektocht naar een nieuwe baan, kunnen voor meer informatie terecht op onderstaande, geheel vernieuwde website. Hier kunnen zij zich ook aanmelden voor het traject: www.buddywerkt.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant