Popkoor True Colours repeteert elke maandagavond in Het Huis van Waalre samen met de eigen live band.
Popkoor True Colours repeteert elke maandagavond in Het Huis van Waalre samen met de eigen live band.

Open repetitie Popkoor True Colours in Huis van Waalre

Algemeen 390 keer gelezen

WAALRE - Popkoor True Colours houdt maandagavond 20 september een open repetitie van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Huis van Waalre. 

Na een jaar van relatieve stilstand waarin de club bij elkaar is gebleven, is er niets fijner om weer met elkaar te mogen zingen onder (bege-)leiding van Anne Wientjes en de eigen band van het koor.  De repetitie is coronaproof in de grote zaal van het Huis van Waalre waar de ventilatie optimaal is en zelfs 1,5 meter afstand houden is geen enkel probleem. Dus volgens alle richtlijnen. Zelfs een drankje pakken in de pauze of na de repetitie kan weer. 

Popkoor True Colours heeft een repertoire van tijdloze popklassiekers met de hits van nu. Plezier en kwaliteit gaan hierbij hand in hand. Er staan gelukkig ook weer wat optredens in de steigers: een Kerstconcert en ASML-on-stage in maart staan op de agenda. Ben je tussen de 18 en 55 jaar en heb je zin om elke maandagavond samen te zingen met je, dan ben je welkom. Meer informatie op: via mail:secretaris@popkoortruecolours.nl. Aanmelden is niet nodig.


www.popkoortruecolours.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant