Presentator van de avond is Hermes Ahmadi. (Foto: Mikel Neij).
Presentator van de avond is Hermes Ahmadi. (Foto: Mikel Neij).

Rock & Comedyshow POPEI

Algemeen 104 keer gelezen

REGIO - POPEI heeft een geweldige avond vol muziek en hilariteit in petto op woensdag 15 september. Niet alleen hoort het publiek de leukste grappen en verhalen, er is ook een portie smakelijke rockriffs van Acoustakoff. 

Presentator van de avond is Hermes Ahmadi.  Van stad naar land, door weer en wind is hij te vinden in diverse kroegen, clubs en theaters in het land om zijn bizarre hersenkronkels te delen. Een enthousiaste act die graag het podium belicht met energie en grapjes die uit de raarste hoeken en gaten komen.

Kai Bodewitz

Iemand die ook geniet van het podium is Kai Bodewitz. Hij speelt gitaar en piano en zingt daarbij zijn eigen geschreven liedjes. Een persoonlijk verhaal over vroeger en nu. Kai heeft in de halve finale gestaan van het Groninger studenten cabaretfestival en staat nu in de finale van het Griffioen/Stoep cabaretfestival.

Loek Marneffe

Ook regionaal talent staat deze avond op het podium in de persoon van Loek Marneffe. Deze 29-jarige stand-up comedian uit Eindhoven gaat op het podium de strijd aan met worstelingen uit het dagelijks leven en gebruikt daarbij een flinke dosis zelfspot. Met scherpe analyses neemt hij het publiek mee in zijn soms absurde gedachtespinsels om deze vervolgens keihard te relativeren met rake grappen. Veel tijd om bij te komen is er echter niet, want als Loek eenmaal op stoom is is hij maar moeilijk af te remmen.

Gitaar comedian

Stamatios Doulis  is een 47 jarige Arkelse gitaar-comedian. Hij beleefde zijn ‘moments of glory’ in Talpa’s tv-programma Happy Hour en op Dumpert tv en is tevens winnaar van de Rotterdamse Comedy impro comedy cup 2019. Hij besloot in 2014 mede Comedyinc.nl op te richten, een collectief voor beginnende en gevorderde comedians, die de controverse en het absurdisme niet schuwen. Daarnaast staat er een duo theater tour gepland met de bekendste mimespeler van Nederland en Sesamstraat Hakim Traïdia. 

Fiscalist

Joost Zondag is afgestudeerd fiscalist. Daardoor heeft hij oog voor afwijkende cijfers. Maar Joost heeft niet de hele dag belastingaangiftes voor zijn neus liggen. Ook in het dagelijks leven gebruikt hij zijn ogen voor het spotten van afwijkingen. Zijn eigen leven is zijn inspiratiebron en daar trekt hij verwarrende, maar rake conclusies uit. En dat allemaal met een Woenselse tongval.

Acoustakoff

Zware gitaren, grove basslines en heftige drumpartijen. In combinatie met aanstootgevende teksten zorgen de jongens van Acoustakoff voor een mix van punk, metal en stoner maar wel met een knipoog.

Gratis

De rock & comedy-avond op woensdag 15 september is zoals gebruikelijk, gratis toegankelijk. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wie erbij wil zijn, moet wel reserveren. De avond begint om 19.30 uur. 

Meer informatie op de website van de organisatie waar ook gereserveerd kan worden: 

www.popei.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant