Een verblijf op de Intensive Care is voor veel patiënten een ingrijpende ervaring die lang na werkt. .
Een verblijf op de Intensive Care is voor veel patiënten een ingrijpende ervaring die lang na werkt. .

Info-avond over spierzwakte na een verblijf op de IC

Algemeen 122 keer gelezen

REGIO - Máxima MC en het Catharina Ziekenhuis organiseren op maandag 20 september samen een IC-café. Tijdens het IC-café staan onderwerpen centraal die te maken hebben met een verblijf op de IC. Dit keer is er extra aandacht voor spierzwakte. 

Een diëtiste van het Máxima MC en een fysiotherapeut van het Catharina Ziekenhuis geven tekst en uitleg. Ook is er veel ruimte om vragen te stellen. Beide ziekenhuizen organiseren regelmatig samen een IC-café. De avond is bedoeld voor alle ex-IC patiënten en/of naasten. Dus niet alleen voor mensen die in het Catharina Ziekenhuis of Máxima MC opgenomen zijn geweest. Ook huisartsen zijn welkom. Zorgverleners en ervaringsdeskundigen verzorgen de informatie en er is ruimte om ervaringen uit te wisselen met anderen.

Aanmelden

Het streven is om de bijeenkomst op maandag 20 september van 19.30 uur tot 21.00 uur te houden in ‘t Patronaat in Veldhoven. Kan dat vanwege corona niet, dan wordt het een digitale bijeenkomst via Zoom. Aanmeldingen of vragen kunt u sturen naar het mailadres: ICcafe@mmc.nl of nazorgic@catharinaziekenhuis.nl. Na aanmelding ontvangt u een automatische bevestiging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant