Dinsdag is er een nieuwe editie van Gear Junks met als thema 'nieuwe gadgets'. (Foto: Jan Glas)
Dinsdag is er een nieuwe editie van Gear Junks met als thema 'nieuwe gadgets'. (Foto: Jan Glas)

Alles over nieuwe gadgets bij komende editie Gear Junks

Algemeen 127 keer gelezen

REGIO - Dinsdag 14 september vindt een nieuwe editie van GearJunks plaats in POPEI. 

‘In search of the holy grail of sound’, is dit dé meeting voor muzikanten en andere gearjunks die graag ouwehoeren over pedalen, gitaren, versterkers, andere gear en vooral de combinatie daarvan. Deze editie staat in het teken van nieuwe gadgets. Welke gear heb jij afgelopen jaar aangeschaft? Was er een specifieke (bas)gitaar, versterker of pedaal die jou extra inspiratie gaf? Of in ieder geval het leven een stuk leuker?
De aanvang van de avond is 20.00 uur. De entree is gratis. Er moet wel online een ticket worden gereserveerd. Gitaristen Marc Eijkhout en Frank Schurgers nodigen je uit om jouw nieuwe gadgets mee te brengen en zij zullen dit zelf ook doen.

Maandelijkse meeting

Gear Junks is een maandelijkse meeting met twee gitaristen, met verschillende versterkers, gitaren, elementen en pedalen. Iedere keer is er een ander thema, die in de bijbehorende Facebook-groep van tevoren wordt bepaald. Er worden regelmatig gasten uitgenodigd zoals bouwers van versterkers, gitaren en pedalen en bekende gitaristen. Meer weten: www.facebook.com/groups/gearjunks/. of kijk op: www.popei.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant