Kitten Bear is heel aanhankelijk en kan uren slapen maar is ook heel actief met spelen, jagen en stoeien. (Foto: Dierenbescherming)
Kitten Bear is heel aanhankelijk en kan uren slapen maar is ook heel actief met spelen, jagen en stoeien. (Foto: Dierenbescherming)

Dier van de week - kitten Bear zoekt een gouden mandje

Algemeen 177 keer gelezen

REGIO - Bear is één van de vele kittens die op zoek is naar een thuis. Bear is geboren op 1 mei met haar 2 zusjes en een broer en is inmiddels een flinke poes.

Bear is een prachtige verschijning met haar witte sokjes en snoet. Wat ook bijzonder opvalt, is haar ontzettend zachte vacht, wat ze waarschijnlijk van haar vader heeft gekregen. Bear is net wat rustiger dan haar zusjes en kan al af en toe heerlijk bij je komen liggen slapen. Ze is erg aanhankelijk en spint als een dieselmotor als je haar aanhaalt. Als er gespeeld wordt is ze zeker van de partij en kan dan uren actief spelen, jagen en stoeien. Daarnaast is ze ontzettend nieuwsgierig, altijd van de partij en een natuurlijke vliegenvanger door haar jagersinstinct. 

Bear verblijft nog in een gastgezin in de regio Eindhoven. Wie interesse in haar of een van de andere kittens heeft, kan contact opnemen met tel.nr: 088-811 35 25 (maandag, dinsdag en vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. 

Meer informatie over Bear en andere kittens is te vinden op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/katten#main-content

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant