Het was een aangepaste, maar feestelijke diploma-uitreiking in het Huis van Waalre voor de leerlingen van het muziekonderwijs.
Het was een aangepaste, maar feestelijke diploma-uitreiking in het Huis van Waalre voor de leerlingen van het muziekonderwijs.

Feest bij MAW Muziekonderwijs Aalst-Waalre

Algemeen 135 keer gelezen

WAALRE - Zestig leerlingen van MAW Muziekonderwijs Aalst-Waalre kwamen woensdag 7 juli naar het Huis van Waalre om hun diploma op te halen. Dit was extra bijzonder omdat er in 2020 geen uitreiking kon plaatsvinden vanwege corona.

De leerlingen waren in twee groepen uitgenodigd met dit keer één ouder als begeleider in verband met de geldende 1,5 meter regel. Dit had dan weer als voordeel dat het twee keer feest werd. Diploma-uitreikingen zijn altijd bijzonder omdat, zonder enige uitzondering, iedereen weer blij naar huis gaat. En ook dit jaar voor iedereen het traditionele ijsje van Bastani, dit keer in de ruime tuin van het Huis van Waalre. De wethouder van cultuur, Liesbeth Sjouw had van tevoren een video-boodschap ingesproken voor alle geslaagden. Voorzitter van het MAW Muziekonderwijs Aalst-Waalre, Dirk Bosman, feliciteerde de leerlingen namens de docenten. Natuurlijk was er ook muziek, een diploma-uitreiking van het muziekonderwijs kan namelijk niet zonder.

Muziekdiploma’s

Leerlingen in het muziekonderwijs kunnen theorie- en praktijkexamens afleggen in de gradaties A tot en met D, waarbij de laatste het hoogst haalbare is. Een praktijkexamen afleggen is alleen mogelijk na het behalen van een theorie-examen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant