Afbeelding

DVS kopje onder in Vessem

Algemeen 72 keer gelezen

DVS moest op bezoek bij het hoger op de ranglijst geplaatste Vessem. Een tegenstander van naar schatting gelijke sterkte, maar aan het eind van de wedstrijd gaf de uitslag aan dat Vessem toch een stukje beter had gespeeld: 3-0.

VESSEM/AALST - Beide ploegen begonnen ietwat voorzichtig aan de wedstrijd en keken eerst de kat uit de boom. De schroom was na een tiental minuten voorbij en we kregen een bijna gelijkopgaande wedstrijd. DVS was het eerst aan de beurt om tot enkele kansen te komen, echter deze leverden niets op Vessem liet zich ook niet onbetuigd en de DVS-defensie moest alert blijven om onheil te voorkomen. DVS kwam enkele malen tot een scoringskans maar door wat pech en slordigheden hield Vessem het doel schoon. De gastheren kwamen amper tot een scoringskans zodat de thee in de pauze bij een 0-0 stand werd geserveerd.

Na de pauze werd Vessem wat feller en kwam de ploeg enkele keren gevaarlijk voor het DVS-doel In de 55e minuut mocht Vessem een strafschop nemen, die door keeper Marijn van Rooy werd benut, 1-0. DVS was door deze tegenvaller wat aangeslagen en de gastheren bleven nu de bovenliggende partij. Na 62 minuten spelen ging DVS-keeper Robin Verhoeven in de fout bij het te laat wegwerken van de bal. Henrie van Diesen profiteerde en zette de 2-0 op het scorebord. Enkele minuten later, in de 65e minuut, gooide Bram Bechers de wedstrijd in het slot door de 3-0 te scoren. De wedstrijd was gelopen. DVS geloofde er niet meer in en Vessem vond 3-0 voldoende. Geen scores meer en Vessem drie punten rijker.

Komende zondag speelt DVS thuis tegen Netersel.