Afbeelding

Komend weekend Zuid-Nederlands grootste kampeerevenement

Algemeen 74 keer gelezen

BERGEIJK - Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november wordt op het terrein en in de hallen van Bax Totaalrecreatie aan het Loo 22 in Bergeijk de zesde editie gehouden van Kampeerbelevenis Noord-Brabant.

De voorgaande edities trokken meer dan 25.000 bezoekers en ook deze editie belooft weer een groots kampeerevenement te worden. Ook dit jaar is Kampeer Belevenis een aantrekkelijke beurs met een gevarieerd aanbod en volop ruimte voor inspiratie. Zo vind je er maar liefst twaalf merken caravans, maar ook kampeerauto’s, een groot aantal merken voortenten en kampeertenten, campings en trekauto’s voor de caravan zijn vertegenwoordigd. Uiteraard bent u er voor kampeeraccessoires ook aan het juiste adres.

Op de beurs is een groot aanbod aan caravans en campers te vinden. De complete top twaalf caravanmerken is vertegenwoordigd. De nieuwste modellen Adria, Bürstner, Dethleffs, Eriba Hymer, Fendt, Hobby, Knaus, LMC, Sunlight, Sprite, Tabbert en Weinsberg kunnen uitgebreid worden bekeken en vergeleken. Sommige modellen zijn zo luxe dat je je afvraagt waarom je nog een huis zou willen.

Uiteraard worden ook de voortenten en caravanluifels niet vergeten. Merken als Unico, Doréma, Isabella, Brand, Freestyle, StarCamp en Ventura zijn aanwezig en informeren de bezoekers graag over alle mogelijkheden. Het merk Unico, geproduceerd door Bax Totaalrecreatie en reeds meerdere malen uitgeroepen tot testwinnaar in vergelijkende tests, is aanwezig met het volledige assortiment. Een uitgelezen moment om kennis te maken met de nieuwe collectie. Natuurlijk is ook aan de tentkampeerder gedacht. Een groot assortiment tunneltenten van onder meer de merken Baco, Falco en Bardani staat opgesteld in de showroom. Ook voor de fietskampeerder is er een gevarieerd aanbod in lichtgewicht tenten, rugzakken, slaapmatten en meubilair.

Bax Totaalrecreatie heeft ter gelegenheid van de beurs tal van aanbiedingen in petto. In hun Outdoorshop geldt dat gedurende de drie beursdagen de outdoorschoenen met 15% korting worden aangeboden, op outdoorkleding geldt zelfs een korting van 25%. Op de afdeling kampeeraccessoires wordt een korting van 10% gegeven.

Kampeerbelevenis Noord- Brabant wordt gehouden van 11 t/m 13 november bij Bax Totaalrecreatie aan ‘t Loo 22 in Bergeijk. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de entree en parkeren is gratis.

www.baxrecreatieshop.nl/kampeerbelevenis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant