Afbeelding

Wij wensen u een prachtig 2017 toe

Algemeen 76 keer gelezen

Wie aan het begin van 2016 zou hebben gezegd dat er op een steenworp afstand van ons terroristische aanslagen zouden komen, dat muzikale grootmeesters als David Bowie en Prince het tijdelijke voor het eeuwige zouden verwisselen en dat Donald Trump de nieuwe president van de VS zou worden, zou vol ongeloof zijn aangekeken. Het gebeurde echter wel.

2017 zal niet anders van start gaan. Wat voorspeld wordt zal net zo vaak wel als niet blijken te kloppen. Wat geheel buiten verwachting leek, zal waarheid blijken te zijn. Maar goed dat er nog zekerheden zijn. Zo zal in Nederland dit jaar twee maal een zonsverduistering te zien zijn, zullen de Fransen een eeuw na dato het dossier rond onze spion Mata Hari openbaar maken en zullen de Amerikanen dat doen met de zaak rond de moord op John F. Kennedy.

Gewapend met de wetenschap dat in 2017 net zovele dingen zeker als onzeker zullen zijn, blijft er vooral te wensen en te hopen over. Wij wensen u daarom een prachtig 2017 toe, voorzien van veel gezondheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant