Afbeelding

Repair Café Waalre en Juridisch Spreekuur

Algemeen 83 keer gelezen

AALST-WAALRE - In gemeenschapshuis de Pracht vinden op zaterdag 16 december het Repair Café Waalre en het Juridisch Spreekuur plaats.

Iedere derde zaterdag van de maand tussen 09.00-12.00 uur kunnen jong en oud met kapotte (draagbare) spullen terecht bij het Repair Café Waalre in De Pracht. Vrijwilligers met kennis van elektronica, hout en naaiwerk staan klaar om te helpen en de spullen zo mogelijk te repareren. Ook voor adviezen over zelf kleren maken of veranderen kunnen bezoekers er terecht. Wie vroeg komt, heeft de meeste kans snel geholpen te worden. Na 11.30 uur worden geen reparaties meer aangenomen. Neem voor elektrische apparaten de randapparatuur mee, opladers kabels, cd’s of videobanden. Voor defecte stofzuigers geldt graag zo schoon mogelijk.
Er zijn geen kosten aan de reparaties, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Juridisch Spreekuur

Ook het Juridisch Spreekuur wordt iedere derde zaterdag van de maand gehouden, van 10.00 tot 12.00 uur. Het is een samenwerkingsverband tussen De Pracht en advocaat mr. Roland Willems uit Waalre. Het doel van het spreekuur, laagdrempelig en anoniem, is het op weg helpen van mensen die geconfronteerd worden met een juridisch probleem. OOk voor het Juridisch Spreekuur geldt een vrijwillige bijdrage.

Het adres van De Pracht is De Pracht 2, Waalre. Meer info staat op www.depracht.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant