Logo weekbladdeschakel.nl


Griezelen tijdens de spooktocht. Foto: Theo van Sambeek.
Griezelen tijdens de spooktocht. Foto: Theo van Sambeek. (Foto: Theo van Sambeek)

Spooktocht met De Torentutters

WAALRE - Eind oktober staat in het teken van Halloween, dat op veel plaatsen in de regio op school en in de wijk wordt gevierd. Op zaterdag 14 oktober, aan het begin van de herfstvakantie, houdt CV De Torentutters voor het tweede jaar een spooktocht. 's Middags kunnen kinderen van 14.00 tot 15.30 uur in de Doelen, Markt 18, lampionnetjes knutselen of pompoenen uithollen. Kosten hiervoor zijn 2,50 euro.

Voor de spooktocht wordt vanaf 19.00 uur bij de Doelen verzameld. De start is om 19.30 uur. Deelnemen kost 2,50 euro. Je vertrekt in groepjes. De kinderen, moeten begeleid worden door hun ouders, of opa en oma. Ze kunnen dan meelopen met hun zelf gemaakte lampionnetje, maar een eigen lichtje is ook goed. Langs de route, die loopt via Wilbersbersheem tot aan het Loon, staan verlichte potjes. Er is een lange spannende tocht voor de durfal en een korte route die minder eng is voor de jonge deelnemers. Langs die route staan ook 'voelbakken' om extra te kunnen griezelen. Buurtbewoners die langs de route wonen worden uitgenodigd de tuin en het huis feestelijk of spannend aan te kleden zodat er onderweg al veel te zien en te bewonderen is. Om 21.00 uur start de laatste groep. Er worden prijsjes uitgereikt voor de mooiste geknutselde lampion en pompoen en voor de best verklede deelnemer aan de spooktocht. Een reden te meer om eens in de verkleedkist te duiken om dan origineel uit de hoek te komen.

De Torentutters zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens de knutselmiddag en bij de spooktocht. Aanmelden via mail angelique.vanbalen@gmail.com en telefonisch 06-15456509.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox