Logo weekbladdeschakel.nl


De Kringloop op Den Hof viert feest. Foto: Theo van Sambeek.
De Kringloop op Den Hof viert feest. Foto: Theo van Sambeek. (Foto: Theo van Sambeek)

De Kringloop viert feest

Door Wilma Stofmeel

WAALRE - Zaterdag 7 oktober is het Nationale Kringloopdag. Elke Kringloopwinkel viert dan feest, zo ook Kringloop De Kempen op Den Hof. Er zijn verschillende acties op touw gezet, zo kan men zich aanmelden voor een 'make over'. De scholen en de kinderopvang maken een mooie slinger, de mooiste versiering krijgt een prijsje. Er zullen ook drankjes en hapjes zijn. De hapjes worden door de vrijwilligers zelf gemaakt. Zo kun je kennismaken met een lekkernij uit onder andere Sri Lanka.

Kringloop de Kempen-Waalre werd op 1 mei geopend door de wethouders José van Dijk en Paul van Liempd. Sindsdien weten veel mensen de weg naar deze mooie winkel te vinden. Om gewoon eens rond te kijken, of om wat te kopen, maar ook om spullen te brengen. Daar zitten hele mooie dingen bij zoals merkkleding, exclusieve artikelen en meubels. De inrichting is zo mooi dat sommige klanten in de veronderstelling zijn dat het een reguliere cadeauwinkel is. Er is een goede doorstroming van onder andere de meubels, soms zijn grote stukken binnen een dag verkocht en anders binnen drie weken, langer staat het nooit in de etalage. Sinds kort is het ook mogelijk te pinnen, wat het winkelen al veel gemakkelijker maakt.

Voor de 'make over' zijn mensen gevraagd die zich helemaal laten aankleden met de tweedehandskleding uit de winkel. Om 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur zal telkens een kandidaat een showtje door de winkel lopen. Voor de kinderen staat er een grabbelton. Er is de hele dag livemuziek met zang en gitaar.

Meer informatie is te vinden op de website:

www.kringloopdekempen.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox