Willem Wenkes, Niels Heijnen en Yvonne van Moll.
Willem Wenkes, Niels Heijnen en Yvonne van Moll.

Cheque van Bechtle voor natuur in het Dommeldal

Algemeen 5 keer gelezen

Namens Bechtle reiken Willem Wennekes, commercieel manager (links) en Niels Heijnen, teamleider marketing (rechts) een cheque ter waarde van 1454,85 euro uit aan boswachter Yvonne van Moll van Natuurmonumenten. Klanten van Bechtle spaarden dit bedrag bij elkaar voor de natuur.

REGIO - Natuurmonumenten realiseert ten zuiden van Eindhoven nieuwe natuur in het dal van de Dommel. Zo wordt het Dommeldal de groene parel van de Brainportregio met ruimte voor wandelen en fietsen. Dit bedrag draagt bij aan de recreatieve inrichting van het gebied, bijvoorbeeld voor een bankje in de zon of een informatiepaneel.

Om de trouwe klanten te bedanken, kunnen ze ieder jaar sparen voor zomerspaarpunten op hun aankopen via de online shop van het bedrijf. Met de punten kunnen ze sparen voor geschenken in de cadeaushop, maar ze kunnen ook doneren aan een goed doel. Bechtle vindt het belangrijk om haar economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheden in de samenleving op te nemen. Zo zoekt zij de balans tussen zakelijke én maatschappelijke belangen.

Uit de krant