Bij Planterij de Pimpernel kunnen inwoners een kerstboom doneren aan de Voedselbank.
Bij Planterij de Pimpernel kunnen inwoners een kerstboom doneren aan de Voedselbank.

Doneer een kerstboom aan de Voedselbank

Algemeen 6 keer gelezen

Planterij de Pimpernel is een samenwerkingsproject gestart met haar klanten en de Voedselbank Aalst-Waalre.

WAALRE - Kerst is het feest van licht en mensen. Voor de meesten hoort daar een echte kerstboom bij. Toch zijn er mensen die hun geld harder nodig hebben voor andere zaken, zoals voedsel en kleding. Ook in Aalst-Waalre.

Anneke de Geus van zorgkwekerij De Pimpernel zegt: “Ik wil graag dat anderen ook de gezelligheid van een boom in hun huis hebben, daarom schenkt De Pimpernel tien kerstbomen aan de Voedselbank Aalst-Waalre. Als onze klanten willen meedoen en ook een boom doneren, kunnen nog meer mensen in ons dorp kerstfeest vieren mét een echte boom.”

De Pimpernel heeft met de Voedselbank afgesproken dat mensen die gebruikmaken van de Voedselbank, een gratis boom kunnen afhalen bij de zorgkwekerij. De Voedselbank verstrekt een tegoedbon.

Doneren

U kiest bij De Pimpernel zelf een kerstboom in pot, uit de prijscategorie van 8,50 tot 15 euro. U betaalt de boom en meldt aan de verkoper dat deze bestemd is voor de Voedselbank. Wij labelen de kerstboom en zorgen ervoor – in samenwerking met de Voedselbank – dat deze op de juiste plek terecht komt.

Planterij de Pimpernel is te vinden aan de Achtereindsestraat 1B in Waalre. Meer informatie:

www.planterijdepimpernel.nl

Uit de krant