Popkoor True Colours. Foto: Bart van de Wijer.
Popkoor True Colours. Foto: Bart van de Wijer. Foto: Bart van de Weijer

Kerstzang met popkoor True Colours

Algemeen 6 keer gelezen

Popkoor True Colours, dominee Ferdinand Borger en organist Leen Nijdam verzorgen op maandag 16 december in de AD-kerk een muzikale avond vol kerstsfeer voor jong en oud. De kerk wordt van de binnenkant feestelijk verlicht. Aansluitend is er uitgebreid de mogelijkheid elkaar mooie feestdagen te wensen.

WAALRE - Het is de vijfde keer dat de volkskerstzang wordt gehouden, er kan dan ook inmiddels wel van een traditie gesproken worden. True Colours, onder leiding van Anne Wientjens, brengt een aantal moderne kerstnummers en stukken die in de sfeer van de avond passen. Dit natuurlijk met begeleiding van hun eigen band. Dit wordt afgewisseld met een kerstverhaal van Ferdinand Borger.

Natuurlijk mag ook de vertrouwde kerstsfeer niet ontbreken dus de bezoekers krijgen volop de kans om mee te zingen met de traditionele en bekende kerstliederen die die iedereen wel kent. Dit zal begeleid worden door Leen Nijdam op het orgel.

De kerstboom staat, de lichtjes branden en na afloop, om circa 21.00 uur, staan koffie met kerstbrood klaar.
Ferdinand Borgers, Leen Nijdam, True Colours en alle andere vrijwilligers verwelkomen belangstellenden graag op 16 december. Vanaf 19:45 is iedereen welkom en om 20:00 zal het programma beginnen in de Agnus Dei-kerk aan de Koningin Julianalaan 12 in Waalre.De toegang is gratis.

Meezingen met True Colours

Popkoor True Colours repeteert op maandag met de eigen band van 20:15-22:15 uur in Het Huis van Waalre. Samen zingen is een mooie manier om mensen met elkaar te verbinden. Het is prima om de stress van je af te zetten na een lange dag werken en met de eigen band is het altijd weer een feestje om mee te mogen doen. Wil je dat ook eens ervaren en ben je tussen de 18 en 55 jaar? Dan ben je van harte welkom om eens op onze repetitieavond langs te komen. We zijn met name op zoek naar alten en mannen.

Uit de krant