De Taxbus heeft rond de feestdagen een aangepaste dienstregeling.  Foto: PixaBay.
De Taxbus heeft rond de feestdagen een aangepaste dienstregeling. Foto: PixaBay. Foto: PixaBay

Dienstregeling Taxbus met kerst en de jaarwisseling

Algemeen 8 keer gelezen

Tijdens de jaarwisseling is de dienstverlening van Taxbus aangepast. Op oudejaarsavond stopt Taxbus eerder en in de nieuwjaarsnacht worden alleen rolstoelgebonden klanten vervoerd. Reizigers worden geadviseerd de ritten tijdens de feestdagen tijdig aan te melden.

REGIO - Ook tijdens de drukke kerstdagen wil Taxbus natuurlijk het best mogelijke vervoer bieden. Het advies is om op tijd ritten voor de kerstdagen te reserveren. De vervoerders kunnen dan het beste inspelen op uw vervoervraag en alvast een passende ritplanning maken.

Voor 22 december
Reserveert u vóór zondag 22 december 2019, 16.00 uur, dan kan Taxbusj uw rit op het gewenste tijdstip inboeken. Reserveert u later, dan is de kans groter dat uw rit niet geheel volgens uw wens gepland kan worden.


Jaarwisseling
Net zoals in het openbaar vervoer stopt het Taxbusvervoer op oudejaarsavond eerder dan normaal. De laatste Taxbusritten op 31 december 2019 worden om 22.15 uur gereden.

Rolstoelers
Voor rolstoelgebonden klanten wordt een uitzondering gemaakt omdat zij doorgaans geen alternatieve mogelijkheden hebben om vervoer te regelen. Zij kunnen op verzoek ook tijdens de nieuwjaarsnacht door Taxbus worden vervoerd. Voor rolstoelritten tijdens de nieuwjaarsnacht gelden de volgende voorwaarden:

- De rit kan geboekt worden tot zaterdag 28 december, 16:00 uur via de reserveringslijn van Taxbus: 0800-0234 795.

- De ophaaltijden liggen tussen 0.30 en 1.30 uur. Vanwege de beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat klanten niet helemaal op het gewenste tijdstip worden vervoerd.

- In de nieuwjaarsnacht kan per pashouder maximaal één sociaal of medisch begeleider meereizen.

Vaste ritten op feestdagen
Vaste ritten die op een officiële nationale feestdag vallen, worden uit de planning verwijderd. Klanten die hun vaste rit ook op 1e of 2e kerstdag of op Nieuwjaarsdag willen maken, dienen dit apart en tijdig door te geven. Meer informatie:

www.taxbus.nl

Uit de krant