Logo weekbladdeschakel.nl


Marisca en Marc heten u namens Winkeliersvereniging Den Hof Welkom op de After Summer Market
Marisca en Marc heten u namens Winkeliersvereniging Den Hof Welkom op de After Summer Market (Foto: Theo van Sambeek)

After Summer Market op Den Hof

WAALRE - Met een 'After Summer Market' neemt Winkeliersvereniging Den Hof op zaterdag 9 september afscheid van de zomer. Van 10.00 tot 17.00 uur staan er zo'n zestig kramen op het plein. Marc Bogers (Albert Heijn en Etos), Marisca van Brussel (Restaurant De Meiboom) en Ramon van Hooff (juwelier Van Hooff) zijn de grote kartrekkers van dit evenement.

Bogers vertelt dat Winkeliersvereniging Den Hof ruim twintig jaar bestaat. "De laatste jaren was die een beetje 'ingedut' zoals dat heet. Met het wegtrekken van verschillende winkels werd het een naargeestig winkelcentrum. Marisca, Ramon en ik besloten daar iets aan te gaan doen en de Winkeliersvereniging weer nieuw leven in te blazen. Sinds twee jaar organiseren we verschillende activiteiten: met carnaval, met Valentijn, in het voorjaar en het najaar, met Sinterklaas en met kerstmis. Bij elkaar organiseren we zeker acht activiteiten die voor de nodige reuring zorgen. Met resultaat, want langzaam maar zeker lopen de lege winkelpanden weer vol. Zo hebben we al verschillende nieuwe winkels mogen verwelkomen, een reden temeer om Winkelplein Den Hof te bezoeken. Op de After Summer Market staan kramen met een ruim assortiment aan artikelen zoals kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en multimedia. Het is ook mogelijk om zelf een kraam te huren en met eigen spullen op de markt te staan."

Van Brussel vult aan: "De winkeliers die aangesloten zijn bij de vereniging staan zelf ook met een kraam op de markt. Speciaal voor deze gelegenheid leggen ze een paarse loper uit bij hun winkel om de klanten welkom te heten. En natuurlijk kun je op de markt lekker eten en drinken. Om nog wat in vakantiestemming te blijven hebben we exotische Surinaamse bara's, Spaanse churros, er zijn loempia's en er is Hollandse kost zoals friet en hamburger. Kom gezellig langs en drink een kopje koffie of een glaasje fris. We hebben ook aan de kinderen gedacht, want blije kinderen hebben tevreden ouders. Er komt een springkussen, een draaimolen en er staat een kraam met ranja. We delen ballonnen uit en zetten een suikerspinkraam neer. Al bij al belooft het een leuke en gezellige markt te worden. Met Sinterklaas en in de Kerstperiode willen we extra werk maken van de aankleding van Winkelplein Den Hof zodat ons publiek in de stemming van de feestdagen komt. Met kerst draaien we sfeervolle muziek, de Sint zal een bezoek brengen en we hebben een leuke actie in petto, maar daar vertellen we tegen die tijd wel meer over. Kijk voor informatie op onze Facebookpagina After Summer Market Waalre."

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox