Logo weekbladdeschakel.nl


null
null (Foto: null)

Polo Proeverij voor goed doel

WAALRE - Dit jaar vindt op zaterdag 26 en zondag 27 augustus weer de Polo Proeverij plaats op het Landgoed Eeckenrhoode aan de Koningin Wilhelminalaan 66 in Waalre. Dit weekend kunnen bezoekers proeven van alles wat de polosport te bieden heeft onder het genot van ‘Chefs Favorits’ gerechtjes, heerlijke drankjes, standhouders, polowedstrijden en muzikale optredens. De volledige opbrengst van de Proeverij gaat dit jaar naar het Rode Kruis, dat 150 jaar bestaat.

Tijdens de Polo Proeverij maakt een speciale keukenbrigade de persoonlijke favoriete gerechten van een groot aantal sterrenchefs uit de regio klaar. De gerechten van onder meer Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve), Jan Sobecki (Tribeca), Yuri Wiesen (Wiesen Restaurant), Adriaan Zarzo (Zarzo), Rob van der Veeken (De Karpendonkse Hoeve) en Joost Saris (Restaurant Emma) zijn te proeven. De gerechtjes zijn te verkrijgen bij de foodbalie, voor 5 tot 10 euro per stuk.

Daarnaast staat de Polo Proeverij in het teken van alles wat de polosport te bieden heeft. Zowel zaterdag als zondag zullen er polowedstrijden gespeeld worden. Op zaterdag vindt er een cricket demonstratie plaats en op zondag is er een TopChefs kookwedstrijd. Het gehele weekend zijn er verschillende kinderactiviteiten, leuke stands en optredens van onder andere Joel Borelli & Friends en een swingende surprise act.

Leo van Berkel opent voor dit speciale evenement zijn landgoed om er een mooi weekend van te maken. De kaarten voor de Polo Proeverij kosten tien euro. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis entree. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op:

www.poloproeverij.nl

Meer berichten

Shopbox